Orbot Not Connecting Anymore


last year
Hi there.
I used to use Orbot android app to connet to Tor and bypass censorship in Iran, but about two weeks ago somehow orbot stopped connecting. I cleared app cache, reinstalled, updated, but nothing happend, It still stops at "orbot is starting".
Obviously, my ISP has blocked orbot, what shoud I do now? Can I manualy configure Orbot?
Here is the Log of the app:
Orbot is starting…
tor: PRE: Is binary exec? true
polipo: PRE: Is binary exec? true
obfsclient: PRE: Is binary exec? true
xtables: PRE: Is binary exec? true
Orbot is starting…
Orbot is starting…
Reading control port config file: /data/data/org.torproject.android/app_bin/control.txt
Connecting to control port: 44435
SUCCESS connected to Tor control port
SUCCESS - authenticated to control port
Starting Tor client… complete.
adding control port event handler
SUCCESS added control port event handler
Tor started; process id=17023
updating settings in Tor service
NOTICE: Opening Socks listener on 127.0.0.1:9050
NOTICE: Opening Transparent pf/netfilter listener on 127.0.0.1:9040
NOTICE: Opening DNS listener on 127.0.0.1:5400
Starting polipo process
orConnStatus (Unnamed): FAILED
Polipo is running on port:8118
Polipo process id=17034
orConnStatus (Sanderdegrote): LAUNCHED
trim memory requested: app is not showing UI anymore
[u]orConnStatus (Sanderdegrote): FAILED[/u]
orConnStatus (superidatmynode3): LAUNCHED
trim memory requested: app is not showing UI anymore

Reply

You are not logged in. Login or register to reply on this thread.